dijous, 29 d’agost del 2013

RENOVACIÓ DEL PATI INFANTIL

 Hola, com va tot? Heu passat unes bones vacances? Això esperam ;D

Voldríem saludar-vos ara que ens tornarem a veure per l'escola (o saludar a les noves famílies) i mostrar-vos el que és capaç de fer un petit esforç d'uns pares voluntaris.

No sé si ho podreu recordar, però aquest era el mal estat en que es trobaven les parets del pati d'infantil, podeu mirar les fotos si la vostra memòria vos falla, però segur que teniu la idea de que no era molt bo.
Idò gràcies a un grup de pares a qui tots hauríem d'estar agraïts per la seva generositat, dedicant unes hores i una actitud positiva a realitzar aquesta feina, els nostres fills (bé, els més petits per ara) podran disfrutar d'un pati amb la "cara" rentada.

Una bona pintada (i qualque en cimentada) per amagar totes les ferides de guerra que aquell pati tenia degut a l'ús i joia dels nostres petits. I que ara podran tornar a embrutar de nou (cosa d'infants i qualque activitat escolar XD), que la disfrutin!!!

Des d'aquí, l'AMIPA, volem demostrar que l'escola és de tots i que amb un poc de generositat, molt necessària en aquests temps, podem fer que aquest sigui un any on l'escola es convertirà amb el punt de reunió d'educadors, pares, mares i nins, per tal d'aconseguir lo millor per la formació del nostre futur, els infants.

Encara que l'entorn polític, social o laboral no sigui el més adient ara per ara, ni ens ofereixi moltes ajudes, l'aportació de cada un de nosaltres en la mesura que sigui, pot ajudar a millorar la NOSTRA ESCOLA.

Gràcies a tots per la vostra futura col.laboració ;D








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada